Monday, July 1, 2013

Dylanutstiling i HortenFotografiets Dag arrangeres søndag 25. august av Preus museum på Karl Johansvern i Horten fra kl 12 - 18. Dette er et årlig en-dagsarrangement i august som i tillegg til fotomuseets faste og løpende utstillinger inneholder utstillinger, workshops og mye annet i nærliggende bygninger og utendørs. En folkefest og det er varslet sol på søndag!
En planlagt fotoutstilling av fotograf Stian Andersens A-ha fotografier ble kansellert i siste liten fordi bildene ikke rakk fram fra London.
Noen vet at jeg har en flott samling av Bob Dylan fotografier og ringte denne uken og lurte på om jeg ville stille dem ut. Bildene har aldri vært vist offentlig og kun vært kjent blant familie og venner. 17  ulike fotografer er representert i samlingen på 25 – 30 bilder. Alle signert av hovedpersonen; dvs fotografen. Det ovenstående bilde er ett av bildene i samlingen. Har du tilgang til CD / DVD av No Direction Home sjekk bilnummeret og sammenlign med originalen. Samlingen består av 1 norsk, 1 svensk, 1 dansk fotograf samt 1 hollandsk fotograf og 1 fransk fotograf. Og mange amerikanske fotografer. Noen få av bildene er kjent fra platecover.
Du kan lese mer om Fotografiets Dag her: preusmuseum.no. Det går buss fra Oslo kl 10.30 med retur kl 17.30
Eivind Preus.

No comments:

Post a Comment